Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dürr Duo Compressor

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Duo Compressor

De compressoren van Dürr produceren olievrije, droge en hygiënische lucht. Door de nieuwste membraamtechniek en de antibacteriële binnencoating van de luchttank bent u altijd verzekerd van hygiënische smaak- en geurvrije lucht. Ook kunnen de nieuwste compressoren net zoals de Amalgaamafscheider CA4 worden aangesloten via de Tyscor Pulse zodat de staat van de compressor op uw computer is te volgen. (Tyscor Pulse binnenkort verkrijgbaar, op onze site bij nieuws te                                       zien wanneer).
Er is een keuze uit compressoren zoals de Duo Tandem, voor een praktijk met maximaal 3 stoelen, waarvan 2 gelijktijdig in gebruik, tot de Quattro Tandem, voor een praktijk tot maximaal 16 stoelen, waarvan 10 gelijktijdig in gebruik.
Dus voor iedere praktijk groot of klein, er is altijd een geschikte Dürr compressor.

Merk

Dürr

Type

Duo Compressor

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de compressor of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van Dürr

Medische technologie van Dürr Dental overtuigt tandartsen en patiënten wereldwijd. Bij de ontwikkeling en productie van superieure en innovatieve producten handelen zij volgens het motto 'De beste, door het ontwerp'. Op deze manier ontwikkelen zij producten die indruk maken door de kwaliteit en functionaliteit van 'Made in Germany'.

Bekijk alle producten