Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dürr Membraam Droger

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Membraam Droger

De compressoren van Dürr zijn uitgerust met een membraamdroger. Deze membraamtechniek zorgt ervoor dat zelfs bij een ruimtetemperatuur tot 40 graden Celcius de temperatuur in de droger wordt teruggebracht tot 5 graden Celcius, dit omdat koele lucht minder vocht kan vasthouden.

Omdat koele lucht minder vocht vasthoudt is dit de perfecte manier om zonder een onderbrekende regeneratietechniek de hele dag door uw lucht droog te houden. Ook de meeste “oude” Dürr compressoren zijn om te bouwen van een drogeluchtkolom (regeneratietechniek) naar een membraamdroger!

Waarom is droge lucht belangrijk voor uw praktijk? Bovenal wilt u natuurlijk de elementen perfect kunnen droogblazen. Uw hoekstukken en motoren zullen langer meegaan wanneer er droge lucht doorheen gaat. Is het niet voor de koeling en levensduur van uw micromotoren dan is het wel voor de aandrijving en levensduur van uw turbines.

Merk

Dürr

Type

Membraam Droger

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de membraam droger of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van Dürr

Medische technologie van Dürr Dental overtuigt tandartsen en patiënten wereldwijd. Bij de ontwikkeling en productie van superieure en innovatieve producten handelen zij volgens het motto 'De beste, door het ontwerp'. Op deze manier ontwikkelen zij producten die indruk maken door de kwaliteit en functionaliteit van 'Made in Germany'.

Bekijk alle producten