Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dürr Tyscor VS 2

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig. Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Tyscor VS 2

Het eerste natte aspiratiesysteem met centrifugaalcompressor op het gebied van tandheelkunde stelt nieuwe normen voor prestaties en efficiëntie. Natuurlijk 100% gemaakt in Duitsland (in Bietigheim-Bissingen).

Meer dan 50 procent minder gewicht en tot 50 procent energiebesparing. Radiaal briljant! De intelligente besturing maakt ook bediening mogelijk met twee Tyscor-zuigmachines die zijn aangesloten op slechts één zuigleiding – voor perfecte bedrijfszekerheid.

Merk

Dürr

Type

Tyscor VS 2

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de afzuigmotoren of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van Dürr

Medische technologie van Dürr Dental overtuigt tandartsen en patiënten wereldwijd. Bij de ontwikkeling en productie van superieure en innovatieve producten handelen zij volgens het motto 'De beste, door het ontwerp'. Op deze manier ontwikkelen zij producten die indruk maken door de kwaliteit en functionaliteit van 'Made in Germany'.

Bekijk alle producten