Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dürr V-Serie

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Dürr V-Serie

De V-serie die wordt gebruikt wanneer de separatie van lucht, vloeistof en amalgaam plaatsvind in de unit.
Deze serie kenmerkt zich door zijn hoogwaardige robuuste motoren. Het vacuümgedeelte is extreem corrosiebestendig, de V300S en de V600 hebben kunststof schoepen om het vacuüm te creëren en de V900S en de V1200S hebben gecoate aluminium schoepen. Door deze lichte en toch sterke materialen te gebruiken bereiken deze machines binnen enkele seconden hun maximale vacuüm.

Merk

Dürr

Type

V 300 S
V 600
V 900 S
V 1200 S
V 2400

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de afzuigmotoren of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van Dürr

Medische technologie van Dürr Dental overtuigt tandartsen en patiënten wereldwijd. Bij de ontwikkeling en productie van superieure en innovatieve producten handelen zij volgens het motto 'De beste, door het ontwerp'. Op deze manier ontwikkelen zij producten die indruk maken door de kwaliteit en functionaliteit van 'Made in Germany'.

Bekijk alle producten