Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dürr VS-Serie

Dental Service Jansen kiest alleen voor betrouwbare kwaliteit. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor afzuiging, compressie, hygiëne en beeldbewerking. (Voor beeldbewerking werkt Dental Service Jansen samen met gespecialiseerde partners).

Het Duitse bedrijf Dürr is een leidend bedrijf in de Dentale wereld en altijd vernieuwend bezig, Dental Service Jansen volgt ook regelmatig trainingen bij het bedrijf uit Bietigheim Bissingen.

Dürr VS-Serie

De VS-serie die wordt gebruikt voor natte afzuiging kenmerkt zich door zijn hoogwaardige robuuste motoren. Door zijn galvanisch gecoate schoepen en behuizing is deze serie extreem corrosiebestendig. Zijn innovatieve 2 traps separering zorgt ervoor dat deze machines nagenoeg niet gevoelig zijn voor schuimvorming waardoor de bedrijfszekerheid ook blijft gewaarborgd. De aandrijflijn loopt via 1 as welke wordt gebruikt voor de aandrijving van de separatie van de lucht en het vloeistof, daardoor blijven de machines van Dürr mooi compact. De amalgaamseparatie geschied vervolgens door het plaatsen van een CA4 amalgaamseparator. Deze wordt geplaatst tussen de afvoer van de VS afzuigmotor en het gemeentelijk riool.

Merk

Dürr

Type

VS 300 S
VS 600
VS 900 S
VS 1200 S

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de afzuigmotoren of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van Dürr

Medische technologie van Dürr Dental overtuigt tandartsen en patiënten wereldwijd. Bij de ontwikkeling en productie van superieure en innovatieve producten handelen zij volgens het motto 'De beste, door het ontwerp'. Op deze manier ontwikkelen zij producten die indruk maken door de kwaliteit en functionaliteit van 'Made in Germany'.

Bekijk alle producten