Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Hoekstuk Prime Line

De onmiskenbare vorm van een Prime Line hoekstuk met vloeiende rondingen, opvallende proporties en minutieus afgewerkte materialen belichaamt pure elegantie. De buitenkant heeft de iconische Prime Grip is vervaardigd uit RVS en heeft een buitengewoon krasbestendig titanium oppervlak met kristalstructuur. De Prime Line hoekstukken liggen perfect in de hand en zijn voorzien van een INTRAmatic®- aansluiting. Dankzij de glasfiber lichtgeleider is werken met goede zicht altijd gegarandeerd!

Merk

MK-dent

Type

Prime Line

Verkrijgbaar in

De Prime Line hoekstukken zijn verkrijgbaar met en zonder licht. Met de overbrengingsmogelijkheden, rood (1:5), groen (2:1 + 2,7:1 + 7,4:1) en blauw (1:1).

Speciale zorg is essentieel. Gebruik volledig synthetische MK-dent-verzorgingsproducten om de levensduur van uw instrumenten te verlengen. De nauwkeurigheid van uw handstukken is grotendeels afhankelijk van hoogwaardige smeermiddelen die speciaal door MK-dent zijn ontwikkeld om wrijving te minimaliseren en slijtage van componenten zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor directe toepassing biedt MK-dent een groot assortiment smeermiddelen voor MK-dent, Kavo, NSK, Sirona, W&H, Star en Yoshida boorgeleiders en koppelingssystemen.

Het MK-dent-motorengamma is een van de grootste in de dentale markt.
Elektrische en luchtmotoren zijn verkrijgbaar met meerdere slangaansluitingen.

Afhankelijk van uw huidige opstelling, zijn luchtmotoren beschikbaar met een 4-gaats Midwest of 2-gaats Borden type aansluiting en worden geleverd zonder of met externe of interne waterleidingen.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van MK-dent

MK-dent ontwikkelt en produceert in eigen beheer hand- en hoekstukken van hoge kwaliteit. Ook op vele andere gebieden levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs, zoals vervangende scalers voor de merken EMS en Satelec en bijpassende scalertips. Tevens bieden zij een ruime keuze aan polijstmaterialen, van zoutstralers tot aan poeders.

Bekijk alle producten