Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

LED 130

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

De onderzoekslamp LED 130 is een prettige hanteerbare lamp voor de  tandarts. De LED 130 heeft een lichtopbrengst van 60.000 lux en een lichtveldgrootte van 17 cm. Optioneel is de lamp ook verkrijgbaar met een  focuseerbare lamp (LED 130-F) of een Plus variant met meer lichtopbrengst en een kleiner lichtveld.

Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95% zijn er in het werkgebied oneffenheden en dergelijke goed waar te nemen. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 60.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel voor het aan- en uit zetten van de lamp is op de lampenkop gemonteerd. Tevens heeft dit bedieningspaneel een dimmerknop om de lamp tot wel 50% van het volledig vermogen te kunnen dimmen.

Ontwikkeling en Gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden. Dit zorgt ook voor een minimale warmtestijging.

Door de flexibele arm en het handvat is de lamp makkelijk en nauwkeurig met één hand in positie te brengen.

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 50.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden.

Merk

Dr. Mach

Type

Led 130( Led130F ook met focus mogelijkheid)

Lichtopbrengst

60.000 Lux

Kenmerken

Vaste focus
Voor wand en statief

Meer producten van Dr. Mach

Dr. Mach is een gerenommeerde merk en is al geruime tijd op de markt met hun verlichtingen in onder andere tandartspraktijken en ziekenhuizen. Zij leveren perfecte kwaliteit lampen.

Bekijk andere producten