Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

LED 2 MC

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

De operatielamp LED 2 SC is uitermate geschikt als operatielamp voor tandartsen, dierenartsen, poliklinieken in ziekenhuizen en privéklinieken.

Een operatielamp onderscheid zich door de lichtopbrengst, maar voornamelijk door de grootte van de lampenkop. Hoe groter deze is des te minder schaduw heeft u in het werkgebied.

De LED 2 SC heeft een lichtopbrengst van 115.000 lux en heeft een instelbare lichtveldgrootte van 17 – 28 cm.

Single Colour wil zeggen dat de lamp een kleurtemperatuur heeft van 4.500 Kelvin, wat ook wel koud licht wordt genoemd. Dit operatielicht geeft een helder lichtbeeld waardoor u alle oneffenheden en details kunt waarnemen.

Met een kleurweergave(Ra waarde) van 95% heeft u een natuurlijke weergave wat de daglichtkleur zo goed mogelijk benaderd.

De LED 2 SC is tegen meerprijs ook leverbaar met een lichtsterkte van 130.000 lux, en de LED 2 is leverbaar als Multi Colour en Smart variant.

Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de tandarts zelfs de kleinste nuances in het werkgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 115.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

Bedieningspaneel en handgreep

Op het uitgebreide bedieningspaneel welke aan de lampenkop gemonteerd is kunt u alle instellingen van de lamp eenvoudig bedienen. De verschillende functie op het bedieningspaneel zijn bijvoorbeeld lichtsterkte, diepte uitlichting, Endoscopie stand inschakelen, lichtkleur instelling (MC en Smart-modellen), en een laserpunt inschakelen(optioneel).

Met de handgreep kunt u de focus instellen en u kunt ervoor kiezen om een van bovengenoemde functies ook met de handgreep te bedienen, zodat u altijd steriel blijft werken.

Ontwikkeling en gebruik

Tijdens de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan een eenvoudige bediening en het hoge gemak bij onderhoud. Door de ring aan de buitenzijde van de lamp kunnen luchtstromen makkelijk van bovenaf langs de lamp heengeleid worden.

Doormiddel van draaien aan de handgreep kunt u de verschillende standen selecteren. Hiermee stelt u de juiste grote van het lichtveld in afhankelijk van de grote van het werkgebied.

Lange levensduur / laag stroom verbruik

Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige LED’s is een levensduur van meer dan 50.000 branduren gegarandeerd. Ten opzichte van halogeenlampen hebben LED lampen een besparing van meer dan 50%. Ook hoeft u tussentijds geen lichtbronnen meer te vervangen.

Door het lage stroomverbruik en de hoge kwaliteit van de LED’s heeft u maximaal 0,5 graden warmtestijging na 3 uur branden.

Merk

Dr. Mach

Type

LED 2 MC

Lichtopbrengst

115.000 Lux

Kenmerken

Aanpassing van de lichtkleur
Variatie in grootte lichtveld

Meer producten van Dr. Mach

Dr. Mach is een gerenommeerde merk en is al geruime tijd op de markt met hun verlichtingen in onder andere tandartspraktijken en ziekenhuizen. Zij leveren perfecte kwaliteit lampen.

Bekijk andere producten