Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

 

Onderhoud & Reparaties

Originele onderdelen

Onderhoud wordt door ons altijd uitgevoerd volgens voorschrift en met originele onderdelen. Waar mogelijk zullen kwalitatief gelijke maar financieel voordeliger onderdelen worden gebruikt.

Reparaties

Reparaties zullen natuurlijk altijd in overleg met de klant ingepland worden. Wij werken met bruikleen apparatuur, zodat de meest urgente onderdelen in uw praktijk gewoon kunnen blijven functioneren.

Logboek

Wij leveren bij de eerste servicebeurt een logboek, waarin vervolgens het jaarlijks onderhoud en eventuele storingen zullen worden vermeld. Dit logboek blijft ter inzage op uw praktijk.

Samenwerking

Wij werken zelfstandig, maar hebben nauwe contacten met anderen dentale leveranciers, waardoor er voor uw probleem altijd een oplossing wordt gevonden.

Jaarlijkse servicebeurt

Wij houden in een klantregistratiesysteem precies bij wanneer de volgende servicebeurt gepland staat en nemen een maand van tevoren contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Contact

Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Met een goede service gaat uw apparatuur namelijk veel langer mee.

Wij zorgen goed voor uw apparatuur. Bel ons om een afspraak te maken.

De klant staat centraal

Een persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Zo weten wij het beste hoe wij u kunnen helpen, zodat u uw tandartswerkzaamheden met de beste apparatuur kunt uitvoeren.

U meldt een storing

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw problemen op te lossen.

De monteur bespreekt de storing

De monteur zal u vragen stellen, waardoor hij kan vaststellen wat het probleem is.

De klacht wordt verholpen

De monteur komt ter plaatse de klacht verhelpen.

a
Het probleem is opgelost!

U kunt weer verder met uw werk.

RUIME ERVARING

Eigenaar Ron Jansen beheert vanaf 2011 het bedrijf Dental Service Jansen. Daarvoor is hij in diverse branches werkzaam geweest. De jaren als monteur bij Megadent te Beuningen en XO-Care te Wijchen hebben zijn kennis op het gebied van dental instrumenten enorm uitgebreid, waarvan u nu de vruchten plukt. Het directe contact met de klant en het kennen van de praktijk, waardoor u de juiste service krijgt, zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Ron Jansen - Dental Service Jansen sinds 2011