Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Tandsteenverwijderaar

Ultrasonische MK-dent Prophy Line scaler, handstuk met ergonomische grip. Wanneer de unit ervoor is uitgerust met 6 LED-lichtring voor het prettig verwijderen van onder andere tandsteen. Door de lineaire bewegingen van de scalerpunt kunt u de patiënt en pijnvrije bahandeling geven. Aansluitingen voor Satelec (F12 609 en F12 281) en EMS (EN-060A, EN-041 en EN-061). Door de RVS voorzijde heeft de scaler een mooie balans en zal er niet snel een beschadiging optreden aan de huls.

Omdat autoclaveren natuurlijk een must is zijn de MK-dent Prophy Line scalers perfect gesealed zodat de stoom van 135 graden geen schade zal kunnen aanrichten.De scalers worden geleverd met 12 maanden garantie.

Merk

MK-dent

Type

Prophy Line

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van MK-dent

MK-dent ontwikkelt en produceert in eigen beheer hand- en hoekstukken van hoge kwaliteit. Ook op vele andere gebieden levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs, zoals vervangende scalers voor de merken EMS en Satelec en bijpassende scalertips. Tevens bieden zij een ruime keuze aan polijstmaterialen, van zoutstralers tot aan poeders.

Bekijk alle producten