Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Turbine Classic Line

MK-dent Classic Line turbines zijn dankzij hun Classic grip altijd prettig te sturen in het werkgebied en zijn met en zonder licht te verkrijgen. Dankzij hun Premium spantang met hardmetalen geleiding en Premium keramische kogellagers zult u lang van de Classic Line turbine kunnen genieten. In de Classic Line serie is er ook een Power Edition, met deze turbine met 28W vermogen (max. 57db) kunt u alles aan. De turbines zijn voorzien van een chromen coating en hebben 24 maanden garantie.

Merk

MK-dent

Type

Classic Line

Volume

57dB

Snelheid

375k rpm

Vermogen

28 watt

Speciale zorg is essentieel. Gebruik volledig synthetische MK-dent-verzorgingsproducten om de levensduur van uw instrumenten te verlengen.

De nauwkeurigheid van uw handstukken is grotendeels afhankelijk van hoogwaardige smeermiddelen die speciaal door MK-dent zijn ontwikkeld om wrijving te minimaliseren en slijtage van componenten te voorkomen.

Uitgerust met non return valve en watervolumeregeling, bieden MK-dent koppelingen een grote verscheidenheid aan opties.

Perfecte afmetingen met minimale toleranties maken het gebruik met alle geschikte handstukken mogelijk.

In combinatie met MK-dent LED- en Xenon-lampen en glasvezeloptiek bieden de beschikbare koppelingen 100% verblindingsvrij licht. Met een kleurtemperatuur van 5500 K zijn de glazen stang en lampen ontworpen voor een kleurechte verlichting van het bereidingsgebied.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van MK-dent

MK-dent ontwikkelt en produceert in eigen beheer hand- en hoekstukken van hoge kwaliteit. Ook op vele andere gebieden levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs, zoals vervangende scalers voor de merken EMS en Satelec en bijpassende scalertips. Tevens bieden zij een ruime keuze aan polijstmaterialen, van zoutstralers tot aan poeders.

Bekijk alle producten