Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Turbine Eco Line

De Eco Line turbines van MK-dent zijn voorzien van de smooth grip waardoor deze prettig zijn om mee te werken. Deze turbines hebben een Premium spangtang met stalen geleiding en Premium keramische kogellagers. Door de glasfiber lichtgeleider zult u in uw werkgebied altijd goed verlicht uw werk kunnen doen. De Eco Line turbines zijn verkrijgbaar met of zonder licht en hebben 18 maanden garantie.

Merk

MK-dent

Type

Eco Line

Volume

62dB

Snelheid

320k rpm

Vermogen

24 watt

Speciale zorg is essentieel. Gebruik volledig synthetische MK-dent-verzorgingsproducten om de levensduur van uw instrumenten te verlengen.

De nauwkeurigheid van uw handstukken is grotendeels afhankelijk van hoogwaardige smeermiddelen die speciaal door MK-dent zijn ontwikkeld om wrijving te minimaliseren en slijtage van componenten te voorkomen.

Uitgerust met non return valve en watervolumeregeling, bieden MK-dent koppelingen een grote verscheidenheid aan opties.

Perfecte afmetingen met minimale toleranties maken het gebruik met alle geschikte handstukken mogelijk.

In combinatie met MK-dent LED- en Xenon-lampen en glasvezeloptiek bieden de beschikbare koppelingen 100% verblindingsvrij licht. Met een kleurtemperatuur van 5500 K zijn de glazen stang en lampen ontworpen voor een kleurechte verlichting van het bereidingsgebied.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van MK-dent

MK-dent ontwikkelt en produceert in eigen beheer hand- en hoekstukken van hoge kwaliteit. Ook op vele andere gebieden levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs, zoals vervangende scalers voor de merken EMS en Satelec en bijpassende scalertips. Tevens bieden zij een ruime keuze aan polijstmaterialen, van zoutstralers tot aan poeders.

Bekijk alle producten