Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Over ons

a
Persoonlijk

Persoonlijk contact staat voorop. U heeft rechtstreeks contact met uw monteur voor al uw vragen, bestellingen en storingen.

Lees verder
a
Continue service

Vanaf 2011 bieden wij een continue hoogstaande service. We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Lees verder
De beste producten

Met goede kwaliteit kunt u uw werk goed uitvoeren. Daarom leveren wij alleen de beste kwaliteit voor een goede prijs.

Zie producten

“wij zijn al sinds jaren klant bij DSJ en zeer tevreden over de service en deskundigheid van Ron Jansen. Als er een probleem is met onze apparatuur kunnen we er van op aan dat er snel een oplossing komt. Het is prettig dat we hem altijd zelf aan de lijn krijgen en hij alle ins en outs weet van onze units en praktijk. Soms kan iets telefonisch opgelost worden maar zo niet dan is hij altijd snel bij ons op de praktijk om het probleem op te lossen. Ook de service-beurten worden altijd netjes en secuur uitgevoerd.”

- Weijler en Weijler Tandartsen

Wij hebben Ron leren kennen als een vriendelijke en zeer professionele monteur. Je merkt dat hij passie heeft voor zijn vak. Hij denkt graag met de klant mee en legt alles duidelijk uit wat hij heeft gedaan. Niets is zo vervelend dan een kapotte behandelstoel, maar dan bel je Ron en hij zorgt z.s.m. voor een oplossing. Hij verhoogt zeker daardoor ons werkplezier! “Een monteur met een gouden randje”

- Tandartsenpraktijk Dik

"Al jaren zijn wij tot volle tevredenheid klant bij DSJ. Ron Jansen is vakkundig, secuur en klantvriendelijk. Bij storingen is hij altijd snel ter plaatse om deze te verhelpen zodat de behandelaar zo snel mogelijk verder kan werken. Zelfs in vakanties heeft hij goede vervanging geregeld. Bij problemen zoekt hij altijd naar een passende oplossing en maakt van te voren duidelijke afspraken over de kosten en wat de beste opties zijn. Niets dan lof voor deze vakman en wij raden hem ten zeerste aan!"

- Tandartsenpraktijk Ochten-Opheusden

RUIME ERVARING

Eigenaar Ron Jansen beheert vanaf 2011 het bedrijf Dental Service Jansen. Daarvoor is hij in diverse branches werkzaam geweest. De jaren als monteur bij Megadent te Beuningen en XO-Care te Wijchen hebben zijn kennis op het gebied van dental instrumenten enorm uitgebreid, waarvan u nu de vruchten plukt. Het directe contact met de klant en het kennen van de praktijk, waardoor u de juiste service krijgt, zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Ron Jansen - Dental Service Jansen sinds 2011

Onze merken

Wij willen u de beste producten bieden en werken daarom samen met de meest prominente bedrijven in Europa, die hoogwaardige producten kunnen leveren, zodat u uw werk op de beste manier kunt uitvoeren.