Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Over ons

a
Persoonlijk

Persoonlijk contact staat voorop. U heeft rechtstreeks contact met uw monteur voor al uw vragen, bestellingen en storingen.

Lees verder
a
Continue service

Vanaf 2011 bieden wij een continue hoogstaande service. We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Lees verder
De beste producten

Met goede kwaliteit kunt u uw werk goed uitvoeren. Daarom leveren wij alleen de beste kwaliteit voor een goede prijs.

Zie producten

"Al jaren zijn wij tot volle tevredenheid klant bij DSJ. Ron Jansen is vakkundig, secuur en klantvriendelijk. Bij storingen is hij altijd snel ter plaatse om deze te verhelpen zodat de behandelaar zo snel mogelijk verder kan werken. Zelfs in vakanties heeft hij goede vervanging geregeld. Bij problemen zoekt hij altijd naar een passende oplossing en maakt van te voren duidelijke afspraken over de kosten en wat de beste opties zijn. Niets dan lof voor deze vakman en wij raden hem ten zeerste aan!"

- Tandartsenpraktijk Ochten-Opheusden

"In 2014 heb ik een nieuwe XO stoel aangeschaft en had ik een onderhoudscontract bij een groot bedrijf. Elke keer was er wat mee, steeds waren er dingen kapot. Via via ben ik aan Ron gekomen, sindsdien heb ik veel minder storingen aan mijn stoel. Het is heel prettig dat Ron je in eerste instantie telefonisch probeert te helpen, zo heb ik al wat kosten kunnen besparen. Ron kan ook altijd snel komen. Bij de grote en kleine onderhoudsbeurten is het vooraf duidelijk wat er gedaan gaat worden en wat de kosten zijn. Naast de behandelstoel heb ik ook de sterilisator en de afzuigmotor in onderhoud bij Ron, ben zeer tevreden!"

- Mondhygiëniste te Arnhem

"Eindelijk een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in een langdurig behoud van de unit. Een vakkundige en persoonlijke benadering is de basis van een plezierige samenwerking. Ron kent elk onderdeeltje van mijn Flex Integral NTC en kan daardoor uitstekende telefonische ondersteuning bieden."

- Frans-Jozef Dams, Tandarts-implantoloog te Arnhem

RUIME ERVARING

Eigenaar Ron Jansen beheert vanaf 2011 het bedrijf Dental Service Jansen. Daarvoor is hij in diverse branches werkzaam geweest. De jaren als monteur bij Megadent te Beuningen en XO-Care te Wijchen hebben zijn kennis op het gebied van dental instrumenten enorm uitgebreid, waarvan u nu de vruchten plukt. Het directe contact met de klant en het kennen van de praktijk, waardoor u de juiste service krijgt, zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Onze merken

Wij willen u de beste producten bieden en werken daarom samen met de meest prominente bedrijven in Europa, die hoogwaardige producten kunnen leveren, zodat u uw werk op de beste manier kunt uitvoeren.