Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Dynamic stoel

Unieke ergonomische stoel

De Dynamic stoel combineert een actieve en passieve zithouding door een revolutionair gepatenteerd schaarmechanisme. Hierdoor is de Dynamic de meest geavanceerde BQE stoel.

 

Verbetering werkhouding

Bij het gaan zitten komt de rugsteun automatisch naar de rug toe en ondersteunt precies in de holte van de rug. Zo blijft de natuurlijke S-vorm en een optimale bewegingsvrijheid gewaarborgd.

 

Automatische kanteling

Instellen is niet meer nodig nadat u dat eenmalig heeft gedaan. De Dynamic stoel heeft zijn bijdrage aan het bestrijden en voorkomen van nek-, schouder- en rugklachten in veel situaties bewezen.

 

Bekleding

Onze werkstoelen zijn bekleed met een Stamskin Top, Valencia of Purfect stoffering. Dit zijn soepele, duurzame, kleurvaste kunstledersoorten. Bovendien is deze bekleding goed bestand tegen water, bloed, transpiratievocht en schimmels. Het voldoet tevens aan de strengste internationale brandbeveiligingsnormen en is geschikt voor ruimten waar een optimale hygiëne in acht genomen moet worden.

Merk

BQE

Type

Dynamic Medical

Uitvoering

Chromen kruisvoet/gasveer

Opties

Smal of breed zadel

Bekleding

De kunstlederen bekleding van uw stoel kunt u reinigen met een zachte borstel en zeepwater. De eventuele toepassing van een onderhoudsproduct biedt extra bescherming van de kleur en de flexibiliteit van de stoffering.

Het gebruik van reinigingsmiddelen met een alcoholpercentage van 3% of meer en chloorhoudende producten is sterk af te raden omdat dit de flexibiliteit aantast. Ook reinigingsmiddelen waarin olie is verwerkt zijn af te raden. Wij kunnen u de reinigings- en onderhoudsproducten van DKL en Schulke (mikrozid-sensitive) aanraden.

 

Wielen

Wij adviseren u om bij het reinigen van uw vloer uw stoel niet op de vloer te laten staan. Plaats de stoel b.v. op zijn kop op een tafel of kastje. Plaats uw stoel pas weer terug op de vloer nadat deze gedroogd is om “plakken van vuil” te voorkomen. Voor het regelmatig reinigen van uw wielen is een natte doek voldoende. Voor een grondige reiniging raden wij u aan groene zeep, water en een harde borstel te gebruiken.

 

Frame / mechaniek

Om de scharnierpunten van uw stoel soepel te houden adviseren wij u om 1x per half jaar de stoel op deze punten te smeren met siliconen spray of synthetische olie b.v. WD40 of HHS200.

Intructievideo

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de stoel of wilt u de prijs van de stoel weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61.

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Proefplaatsing

Eerst proberen op de werkplek?
Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Wilt u een stoel voor 2 weken uitproberen? Dat kan! Klik op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u.
Dit zijn de voorwaarden voor een proefplaatsing:

  1. U kunt uw ergonomische stoel 14 dagen uitproberen.
  2. Wij dragen zorg voor het vervoer.
  3. Voor retourneren maakt u binnen 14 dagen een afspraak met ons.
  4. De proefplaatsing is geheel gratis!
  5. De stoel dient onbeschadigd geretourneerd te worden in de originele verpakking.
Proefplaatsing

Meer ergonomische stoelen

BQE (Back Quality Ergonomics) is de Nederlands marktleider op het gebied van ergonomische stoelen, met een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 30 landen wereldwijd. Bekijk hieronder nog meer hoogwaardige kwaliteitsstoelen van BQE.

Bekijk alle stoelen