Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Turbine Prime Line

Prime Line Turbines geven de essentie van geavanceerde tandheelkunde weer. Ontworpen en ontwikkeld om u te helpen voorbereidingen te maken als nooit tevoren. We verlegden de grenzen van aerodynamica nog verder en beheersten de luchtstroom over het AeroAcoustic-mes van de Prime Line. De Prime Line serie is voorzien van Premium keramische kogellagers en een Premium spantang met hardmetalen geleiding. De turbines zijn vervaardigd uit een RVS behuizing met een Titanium coating.

Meer kracht, minder geluid en een perfecte controle controle. Gebouwd voor de professionele gebruiker die de beste in zijn klasse eist.

Merk

MK-dent

Type

Prime Line

Volume

55dB

Snelheid

350k rpm

Vermogen

25 watt

Speciale zorg is essentieel. Gebruik volledig synthetische MK-dent-verzorgingsproducten om de levensduur van uw instrumenten te verlengen.

De nauwkeurigheid van uw handstukken is grotendeels afhankelijk van hoogwaardige smeermiddelen die speciaal door MK-dent zijn ontwikkeld om wrijving te minimaliseren en slijtage van componenten zoveel mogelijk te voorkomen.

Uitgerust met non return valve en watervolumeregeling, bieden MK-dent koppelingen een grote verscheidenheid aan opties.

Perfecte afmetingen met minimale toleranties maken het gebruik met alle geschikte handstukken mogelijk.

In combinatie met MK-dent LED- en Xenon-lampen en glasvezeloptiek bieden de beschikbare koppelingen 100% verblindingsvrij licht. Met een kleurtemperatuur van 5500 K zijn de glazen stang en lampen ontworpen voor een kleurechte verlichting van het bereidingsgebied.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u de prijs weten?

Neem dan contact op met ons via onderstaande knop
of bel ons op

+31 (0)6 228 901 61

Wij staan u graag te woord!

Meer info

Meer producten van MK-dent

MK-dent ontwikkelt en produceert in eigen beheer hand- en hoekstukken van hoge kwaliteit. Ook op vele andere gebieden levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige materialen voor een gunstige prijs, zoals vervangende scalers voor de merken EMS en Satelec en bijpassende scalertips. Tevens bieden zij een ruime keuze aan polijstmaterialen, van zoutstralers tot aan poeders.

Bekijk alle producten