Bereikbaarheid:

24 uur - 7 dagen

+31 (0)6 228 901 61

voor al uw vragen

Koepoortwal 17

6981 BA Doesburg

Ergonomisch werken

Het Griekse Ergos Nomos betekent ‘werkwet’. Ergonomisch werken is simpelweg zo effectief mogelijk werken. Vanuit wetenschappelijk onderzoek naar de menselijke arbeid, hulpmiddelen en omstandigheden helpen we een goede werkhouding te krijgen – en houden. Voor gezond werkplezier, ook op de lange termijn.

Gezond zitten

Let eens op onderstaande aandachtspunten – die hangen nauw samen met de beste werkhouding.

  • Nekklachten
  • Schouderklachten
  • Rugklachten
  • RSI

Rugklachten, pijn in nek of schouders, RSI: te veel mensen kennen dit uit eigen ervaring. Juist door de toename van zittend werk, zonder de aandacht voor de gezondheid evenveel aandacht te geven. De cijfers voor chronische klachten, ziekteverzuim en uiteindelijk arbeidsongeschiktheid liegen er niet om. Een simpele check van de werkplek geeft helderheid.

Dental Service Jansen kan u helpen bij de juiste keuze van een goede ergonomische werkstoel. Veel tandartsen, assistenten en mondhygiënisten klagen over terugkerende rugklachten. Men denkt vaak dat het niet aan de stoel ligt, omdat die goed en lekker zit. Een stoel die goed en lekker zit hoeft echter nog geen goede stoel te zijn. U heeft de juiste ondersteuning nodig op de juiste plaatsen.

Ergonomische stoelen

BQE (Back Quality Ergonomics) is de Nederlands marktleider op het gebied van ergonomische stoelen, met een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 30 landen wereldwijd. Bekijk hieronder de hoogwaardige kwaliteitsstoelen van BQE.